“14” Primitivo Gioia del Colle D.O.C. 2017

24,20 

“Aromāts ir piesātināts ar gatavu plūmju, tabakas, lakricas un timāna notīm. Garšā vīns ir tumīgs, pilnmiesīgs un koncentrēts. Tanīni ir maigi, aktīvi. Pēcgarša ir ļoti ilga. ” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“16” Primitivo Gioia del Colle D.O.C. 2015

48,00 

“Aromāts ir piesātināts ar gatavu plūmju, melleņu, lakricas, grafīta un timāna notīm. Garšā vīns ir tumīgs, pilnmiesīgs un koncentrēts. Tanīni ir maigi, aktīvi. Pēcgarša ir ļoti ilga. ” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“50&50” Toscana IGT 2013

135,00 

“Aromātā jūtami tumīgu aveņu, zaļo garšvielu un vaniļas notis. Garša ir sulīga, svaiga ar aveņu un ķiršu niansēm. Pēcgarša ir eleganta, noturīga un maiga. Tanīni ir maigi.” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“Alfa Tauri” Maremma DOC 2019

17,00 

“Aromātā jūtamas maigas balto ziedu, balto jāņogu un saldo garšvielu notis. Garšā vīns ir krēmīgs ar ilgu, augļainu svaigumu. Izcils rozā vīns vieglām vakariņām.” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“Amos” Alto Adige DOC 2018

32,00 

The aroma is felt with notes of chalk, flint and green apple. The taste of the wine is juicy, light with citrus and juicy apple nuances.

“Ampodium” Cote Rotie 2013

74,90 

“Aromātā jūtamas piparu, vijolīšu, kūpinātas gaļas un kazeņu notis. Garšā vīns ir intensīvs, sulīgs un augļains. Tanīni ir samtaini un pēcgarša ir maiga un ilga.” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“Ancestral” Conca del Riu Anoia 2016

32,80 

Sparkling wine made in the Ancestral method from Spain, Conca Del Riu Anoia.

Ancestral Xarel·lo is the result of the personal project that Pepe Raventós started, focused solely on the production of natural wines. This sparkling wine is exclusively Xarel lo from Vinya del Mas, with calcareous soils and a clay texture. The wine began its fermentation in stainless steel tanks to finish it inside the bottle, following the ancestral method. It came without artificial additives and reflects the character of the plot, worked according to biodynamic principles and the lunar calendar. 

There is a creamy note on the nose. There are aromas of freshly baked apple pie and lemon rind, quite aromatic and attractive. But the main feature of this wine is its tasty, almost salty palate, as if the process amplifies the marine character and especially the flavors, with a combination of faintly bitter and slightly volatile characters. A nice and different expression of Xarel-lo.

“Anna’s Secret” Maremma DOC 2019

20,00 

“Aromātā jūtamas maigas balto ziedu, balto jāņogu un saldo garšvielu notis. Garšā vīns ir krēmīgs ar ilgu, augļainu svaigumu. Izcils rozā vīns vieglām vakariņām.” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“ARO “Rioja D.O.Ca. 2016

200,00 

“Aromātā jūtami gatavu sarkano ogu, saldu un pikantu garšvielu notis. Garšā vīns ir vidējas miesas būves, sulīgu, intensīvu sarkano ogu un piparu niansēm. Tanīni ir krītaini un agresīvi. Pēcgarša ir noturīga. Ļoti liels potenciāls.” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“Asili V.V.” Barbaresco D.O.C.G. 2013

140,30 

Aromātā jūtamas gatavu sarkano ķiršu, asfalta un melnzemes notis. Garša eleganta ar sulīgu ķiršu, riekstu un kaltētu sarkano ogu notīm. Tanīni ir izteikti. Pēcgarša ir eleganta. — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē

“Ballu Tundu” Cannonau di Sardegna D.O.C. 2010

47,00 

“Aromāts ir piesātināts ar gatavu tumšo plūmju, žāvētu sarkano ogu, saldo garšvielu un rozīņu notīm. Garšā vīns ir tumīgs, pilnmiesīgs un koncentrēts. Tanīni ir maigi, aktīvi. Pēcgarša ir ļoti ilga. ” — Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē